Nie równo pod sufitem. Dodano: 2011-01-29 22:01
Po przeczytaniu tej notki stwierdzam, że mamy ze sobą wieeeeele wspólnego. Nawet ta zazdrość...
Ale któż jest idealny..?
no i też jestem Dominika, miło mi :D
Ph. Screw gravity.
Dodano: 2011-01-29 22:54
"Nie równo pod sufitem"-czyli jak DP stał się blogiem dla xd-nastek
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Dodano: 2011-01-29 23:01
| szarl napisał(a): |
| "Nie równo pod sufitem"-czyli jak DP stał się blogiem dla xd-nastek
|
Ojej, ojej - my biedne emonastki.
Tak stawiasz sprawę? Ciekawe, ja tu nigdzie nie widzę napisu 'park geriatryczny'.
Zresztą - tetryczej sobie we własnym zakresie.
Ph. Screw gravity.
Dodano: 2011-01-29 23:03
szarl, w takim razie jest chyba jeszcze gorzej, w końcu jesteśmy facetami. Wstyd się przyznać, ale też to przeczytałem :/.
Chociaż (skoro już przebrnąłem) nie zauważyłem w tym wpisie nic, coby odbiegało od zachowań tzw.normalnych dzisiejszych zachodnich standardów nasto- czy 20- latek według tamtejszych filmów i seriali (które oczywiście obejrzało mi się też przez przypadek).
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Dodano: 2011-01-29 23:10
| Yngwie napisał(a): |
|
Chociaż (skoro już przebrnąłem) nie zauważyłem w tym wpisie nic, coby odbiegało od zachowań tzw.normalnych dzisiejszych zachodnich standardów nasto- czy 20- latek według tamtejszych filmów i seriali (które oczywiście obejrzało mi się też przez przypadek). |
Mówisz... No to jesteśmy osaczeni :)
Dodano: 2011-01-29 23:11
| szarl napisał(a): |
| [quote:0043eecd0b="Yngwie"]
Chociaż (skoro już przebrnąłem) nie zauważyłem w tym wpisie nic, coby odbiegało od zachowań tzw.normalnych dzisiejszych zachodnich standardów nasto- czy 20- latek według tamtejszych filmów i seriali (które oczywiście obejrzało mi się też przez przypadek). |
Mówisz... No to jesteśmy osaczeni :)[/quote:0043eecd0b]
Fuck! Osłaniaj mnie jakby co
.
Dodano: 2011-01-29 23:11 Zmieniono: 2011-01-29 23:12
| szarl, w takim razie jest chyba jeszcze gorzej, w końcu jesteśmy facetami. Wstyd się przyznać, ale też to przeczytałem :/.
tak tak, przez przypadek, wszystkim tak powiemy
hehehe :D Swoją drogą, jeśli będę tak shizować kiedyś to niech mi ktoś przywali, pozwalam XD
Dodano: 2011-01-29 23:19
No nic innego jak burza hormonow 16-stki. Tak naprawde to takie male wolanie o pomoc. "Nie czytajcie tego" to proba przyciagniecia uwagi kogos kto moze zrozumiec co dzieje sie w takiej glowce napalonej aczkolwiek infantylnej nastki. Wiadomo ze podobaja jej sie starsi bo rowiesnicy wygladaja teraz jak banda pryszczatych malp biegajaca po szkolnych korytarzach. Wiem cos o takich 16-stkach 
Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P
Dodano: 2011-01-29 23:24
| CatGirl napisał(a): |
| [quote:046e61f216="Yngwie"](które oczywiście obejrzało mi się też przez przypadek). |
hehehe :D Swoją drogą, jeśli będę tak shizować kiedyś to niech mi ktoś przywali, pozwalam XD [/quote:046e61f216]
Jakby nie było, to przez tą kobiecą emotowatość faceci też są zmuszeni czasem zwariować, żeby móc utrzymać świat w jakichś względnych normach, heh.
A z tym przywaleniem to nie jest tak łatwo. Najpierw dobrze jest postawić diagnozę, że to "to" i wtedy ewentualnie... ale ja chyba takim ryzykantem nie jestem
.
Dodano: 2011-01-29 23:33 Zmieniono: 2011-01-30 15:47
Yngwie, często mam wrażenie, że za dużo gadasz.
Cholernie mi się nudzi, ale i tak tego skomentuję, bo nie wiem jak:
| Jakby nie było, to przez tą kobiecą emotowatość faceci też są zmuszeni czasem zwariować, żeby móc utrzymać świat w jakichś względnych normach, heh. |
Co to za poglądy ze średniowiecza. Dziewczynka jedna sobie pisze, a ty już o całej kobiecej emotowatości.
Tak szczerze to emowaci zaczynają być faceci...
Heh.
Pisze sobie dziewucha dzisiejszych czasów, to niech pisze. Nie ma talentu do pisania, no, to prawda. Ale jaki fun daje - cieszycie się przecież.
Przynajmniej ma samokrytyki trochę, hehe.
Co do nastek i starszych facetów...
Demonika, nawet ci po 20 bywają bardziej dziecinni i od Ciebie. I pistowaci.
Dodano: 2011-01-29 23:42
| [quote:b357525152="CatGirl"][quote:b357525152="Yngwie"](które oczywiście obejrzało mi się też przez przypadek). |
hehehe :D Swoją drogą, jeśli będę tak shizować kiedyś to niech mi ktoś przywali, pozwalam XD [/quote:b357525152]
Jakby nie było, to przez tą kobiecą emotowatość faceci też są zmuszeni czasem zwariować, żeby móc utrzymać świat w jakichś względnych normach, heh.
A z tym przywaleniem to nie jest tak łatwo. Najpierw dobrze jest postawić diagnozę, że to "to" i wtedy ewentualnie... ale ja chyba takim ryzykantem nie jestem
. [/quote:b357525152]
muszę się niestety z Tobą zgodzić, kobiety są Emo:D
Dodano: 2011-01-29 23:45
| Violanta napisał(a): |
|
Co do nastek i starszych facetów... Demonika, nawet ci po 20 bywają bardziej dziecinni i od Ciebie. I pistowaci. |
Heh tak to fakt ale kobiety czesto rowniez pozostaja tak naprawde tymi nastkami do konca zycia... Kiedys obcowalem z 40-stka, z paroma 30-stkami hehe i szczerze nie zauwazylem jakiejs specjalnej roznicy w dojrzalosci psychicznej pomiedzy nimi a 16-stkami... Moze zmienia sie podejscie do pewnych spraw ale w glebi duszy kazdy z nas kryje dzieciaka. Autorka jest szczera poprostu a takie otwieranie sie na forum przynosi zaklopotanie i wstyd stad zdania typu "padlo mi na mozg" itp... Wielu doroslych i "powaznych" ludzi rownierz mialoby ochote wykrzyczec wszystko co tak irytujace, drazniace w zyciu ale sie boja. Lepiej byc szczerym zachowujac sie czasem dziecinnie niz sztucznie-powaznym, zaklamanym.
Dodano: 2011-01-29 23:48
No bo to już tak chyba po prostu jest, że istnieją ludzie w różnym wieku i w związku z tym mają różne problemy w relacjach z rówieśnikami i ze starszymi czy młodszymi. Nie ja wymyśliłem te problemy, ale one są po prostu.
No i Violanta, jak już Ci się tak bardzo temat nie podoba, to przynajmniej zacytuj poprawnie, bo już nikt nic nie powie (chyba, że o to Ci chodzi).
Dodano: 2011-01-29 23:49 Zmieniono: 2011-01-29 23:50
no, corpsex, pewnie!
Tylko żeby tak trochę pisać bardziej zrozumiale. A nie, cholera, co chwilę iks de i trzykropkowanie. Bo ja się gubiłam czytając to.
Zresztą - dzieci płaczą i denerwują się, a same nie wiedzą dlaczego, a dorośli wiedzą. To chyba ta różnica.
Ale żeby od razu - kobieta jest emo.
Kuźwa, każdy jest emo.
emo, emo, emo emuemeuem
edit: a niby, co źle zacytowałam?
Dodano: 2011-01-30 00:02
A ja tam rozumiem autorke bo sam mialem niezle jazdy w jej wieku (i nadal mam) a faceci sa jak najbardziej emo i stad ta wojna plci bo nie chca sie do tego przyznac. Rozumiem wariactwa kobiet bo jak juz kiedys wspomnialem nie roznimy sie od siebie az tak bardzo. W moim zyciu to kobiety bywaly nierzadko silne, zdroworozsadkowe a ja zakochiwalem sie i plakalem w poduszke 
Dodano: 2011-01-30 00:36
Boże uchowaj. Jakby dzisiejsze kobiety były emo, to już bym sznur szykował.
Nie kobiety-dziewczynki. I nie faceci-chłopcy.
Dodano: 2011-01-30 10:39
Tak cholernie mnie zdziwiło, że na temat mojego najdebilniejszego (ale szczerego jak inne moje posty) postu jaki udało mi się stworzyć powstała taka dyskusja! Czemu ludzi ciągnie do bzdur? Owszem, wczoraj miałam faze na zwierzanie się z takich głupot, które kiedyś były codziennością, dziś stwierdzam, że to była strasznie dziwna codzienność
. Jednak zauważyłam fakt, że inteligentnych wpisów chyba nikt nie czyta. Tak mi się zdaje. Jakieś opowiadanie to jeszcze. Ale jakieś moje rozmyślania czy coś...Nic. A nic. Ludzie... Jak chcecie poczytajcie trochę moich starszych wpisów. Było wiele o muzyce i co rozumiem przez słowa. Kiedyś taka byłam jak w tym poście, ale dziś czuję, że wczoraj mi się zdawało że taka wracam. Jak poczytacie starszych wpisów pojawi się nowy obraz mnie, nie tej '16-xD' czy jakoś tak.
Pozdrawiam wszystkich emo,emo i emo. I nie emo też. Chociaż wywnioskowaliście, że każdy jest emo [ok].
Po za tym jak jest kategoria blog, to sobie chyba mogę pisać bloga, co nie? Bo jak bym nie mogła to po co ta kategoria? To do kogoś kto pisał jak DP stał się blogiem xd-nastki. Czy bodajże coś takiego.
Dodano: 2011-01-30 10:55
| nam się po prostu nudzi:D |
to proponuję poczytać coś o piosenkach :) U mnie w artykułach jest sporo o piosenkach.
Dodano: 2011-01-30 12:09 Zmieniono: 2011-01-30 12:10
| Demonika napisał(a): |
| [quote:c8e5d05734="CatGirl"]nam się po prostu nudzi:D |
to proponuję poczytać coś o piosenkach :) U mnie w artykułach jest sporo o piosenkach.
[/quote:c8e5d05734]
przelukałam, nie było tak dużo
nie wiem czy nie będę tego żałować, ale ciekawa jestem, co wypocisz na temat "Drink you Pretty"
Dodano: 2011-01-30 12:31
| [quote:eccffb0223="Demonika"][quote:eccffb0223="CatGirl"]nam się po prostu nudzi:D |
[/quote:eccffb0223]
przelukałam, nie było tak dużo
nie wiem czy nie będę tego żałować, ale ciekawa jestem, co wypocisz na temat "Drink you Pretty"[/quote:eccffb0223]
Oooo... zacznijmy od tego, że tą piosenkę niezbyt dobrze znam... Nie osłuchiwałam jej tyle razy co innych. Ale jak się już wdrożę... To coś tam wypocę. Ale najpierw przeanalizuje :D
Dodano: 2011-01-30 12:45
| Demonika napisał(a): |
Tak cholernie mnie zdziwiło, że na temat mojego najdebilniejszego (ale szczerego jak inne moje posty) postu jaki udało mi się stworzyć powstała taka dyskusja! Czemu ludzi ciągnie do bzdur? Owszem, wczoraj miałam faze na zwierzanie się z takich głupot, które kiedyś były codziennością, dziś stwierdzam, że to była strasznie dziwna codzienność . Jednak zauważyłam fakt, że inteligentnych wpisów chyba nikt nie czyta. Tak mi się zdaje. Jakieś opowiadanie to jeszcze. Ale jakieś moje rozmyślania czy coś...Nic. A nic. Ludzie... Jak chcecie poczytajcie trochę moich starszych wpisów. Było wiele o muzyce i co rozumiem przez słowa. Kiedyś taka byłam jak w tym poście, ale dziś czuję, że wczoraj mi się zdawało że taka wracam. Jak poczytacie starszych wpisów pojawi się nowy obraz mnie, nie tej '16-xD' czy jakoś tak.
Pozdrawiam wszystkich emo,emo i emo. I nie emo też. Chociaż wywnioskowaliście, że każdy jest emo [ok]. Po za tym jak jest kategoria blog, to sobie chyba mogę pisać bloga, co nie? Bo jak bym nie mogła to po co ta kategoria? To do kogoś kto pisał jak DP stał się blogiem xd-nastki. Czy bodajże coś takiego. |
No widzisz, w internecie tak to już jest, że jesteśmy oceniani pod kątem tego, co piszemy. Może to Twoja jedyna 'debilna' notka, może i szczera jak wszystkie - ale ocena jest na podstawie m.in. tego.
Nie tłumacz się, to tylko internet.
Pozdro ; )
Dodano: 2011-01-30 14:24
Dodano: 2011-01-30 15:50
Ja nie zauważyłam w ogóle tu żadnej treści.
Ja zauważyłam jedynie "xD"...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"